Already a user? Login here:

Remember me

 

   
Users online: 243     Matches played today: 9 496

Forums > Aid Kit: Technical Help >

PowerSoccer.exe errors

offline_icon_small forhisglory89

Total posts: 3
From: us - ...
Hello. I have a situation here. I've search the threads to see if anyone had similar problems... there were, but none really addressed mines. I am receiving powersoccer plugin error messages saying there are some compatibility problems. I am using Windows 7. I've read the requirements for this game and I saw that it only supports up to Vista. Is this a concern? I've done everything recommended in the threads, but none seem to help. I tried to launch the game via IE, Firefox and Chrome, but still to no avail. I am out of Ideas. Can some one please help?
Written: 3/25/2010 (GMT+0100) 7:10pm (CET)
offline_icon_small gchevalier11

Total posts: 1028
From: us - Las Vegas
reinstall the plugin
Written: 3/26/2010 (GMT+0100) 1:16am (CET)
offline_icon_small forhisglory89

Total posts: 3
From: us - ...
I have; several times already, for each browser. After I install the plugin, it tells me there are compatibility issues. It then ask for me to install it in their recommended settings. I've tried both the regular settings and my computer's recommended settings. Nothing seems to work.
Written: 3/26/2010 (GMT+0100) 6:55pm (CET)
offline_icon_small blackdevil333

Total posts: 2115
From: lv - ...
Clan: [N-GEN] Member
forhisglory89 wrote:
Hello. I have a situation here. I've search the threads to see if anyone had similar problems... there were, but none really addressed mines. I am receiving powersoccer plugin error messages saying there are some compatibility problems. I am using Windows 7. I've read the requirements for this game and I saw that it only supports up to Vista. Is this a concern? I've done everything recommended in the threads, but none seem to help. I tried to launch the game via IE, Firefox and Chrome, but still to no avail. I am out of Ideas. Can some one please help?


I've got something same before,but I reinstalled my game plugin and all was alright.
Written: 3/27/2010 (GMT+0100) 3:08pm (CET)
offline_icon_small forhisglory89

Total posts: 3
From: us - ...
I've finally fixed it. Heres how I did it. I've finally fixed it. After debugging the Powersoccer.exe through its propeties, I noticed that I was able to launch the game when I selected "run in 256 colors". I remembered that the site had that the option of lowering the graphicsl. So I went to the help settings and lowered the graphics there,,,. FIXED! Now I can finally play! If anyone else having problems with the Powersoccer.exe, go to the settings and lower the graphics!! Add this technique to the list of game fixing solutions, someone could really benefit from this...I sure have!
Written: 3/27/2010 (GMT+0100) 6:00pm (CET)
offline_icon_small manu571

Total posts: 2
From: en - ...
just try to do it on your mates house thats what i did
Written: 6/26/2010 (GMT+0100) 12:00am (CET)
offline_icon_small acmilans

Total posts: 1
From: pk - newyork
how do we reinstall the plug in?
Written: 8/20/2010 (GMT+0100) 11:25pm (CET)
offline_icon_small cadaza

Total posts: 10473
From: se - sweden
Clan: [IRL 1] Member
forhisglory89 wrote:
Hello. I have a situation here. I've search the threads to see if anyone had similar problems... there were, but none really addressed mines. I am receiving powersoccer plugin error messages saying there are some compatibility problems. I am using Windows 7. I've read the requirements for this game and I saw that it only supports up to Vista. Is this a concern? I've done everything recommended in the threads, but none seem to help. I tried to launch the game via IE, Firefox and Chrome, but still to no avail. I am out of Ideas. Can some one please help?


forhisglory89 wrote:
I've finally fixed it. Heres how I did it. I've finally fixed it. After debugging the Powersoccer.exe through its propeties, I noticed that I was able to launch the game when I selected "run in 256 colors". I remembered that the site had that the option of lowering the graphicsl. So I went to the help settings and lowered the graphics there,,,. FIXED! Now I can finally play! If anyone else having problems with the Powersoccer.exe, go to the settings and lower the graphics!! Add this technique to the list of game fixing solutions, someone could really benefit from this...I sure have!


all is fixed. well done.

manu571 wrote:
just try to do it on your mates house thats what i did


then why do u have to make this comment, 3 month later??warning will be received.

acmilans wrote:
how do we reinstall the plug in?


and this question is to found at several places in forums.


thread is closed
Written: 8/21/2010 (GMT+0100) 1:50am (CET)